Hverdagen/struktur

I Børnehuset er der fire børnegrupper:

“Tumlebillerne”  0 – 2,9 år
– De små               4 børn
– De store             4 børn

”Minilopperne”. De 3 årlige           7 børn

“Spillopperne” –  De 4 årige            6 børn

“Krudtuglerne” – De 5 årlige         5 børn

Børnehuset åbner kl. 6.15, hvor vi spiser morgenmad sammen og børnene vælger frit, hvor de vil opholde sig.

Klokken 8.00 tages morgenmaden ud, og ca. kl 8.30 er de tre grupper fordelt med deres voksne.

“Tumlebillerne”:  Kl. 9.00 er der formiddagssamling, hvor de bla. synger, har bordteater eller leger lege med deres “kufferter”. Herefter spiser de formiddagsmad og går i gang med formiddagsaktiviteterne – leg på legepladsen, cykelture/gåture i nærmiljøet, Tons og Tuml i gymnastiksalen, musik og bevægelse, kreative aktiviteter. Nogle børn får deres formiddagssøvn. De spiser kl. 11.00, og derefter puttes børnene i deres barnevogne. Børnene tages op, når de vågner og får eftermiddagsmad.

“Minilopperne” og “Spillopperne”: Først på formiddagen spiser de formiddagsmad og holder samling. I løbet af formiddagen være mange forskellige aktiviteter: lege på legepladsen, madlavning, udflugter, cykelture, kreative aktiviteter, Tons og Tuml i gymnastiksalen, sang og musik.

Der er frokost ca. kl. 11.00 og derefter går børnene på legepladsen eller hvis der er behov for en eftermiddags søvn , puttes de inde på madrasser eller i barnevognen.  Børnene spiser deres medbragte madmappe til eftermiddagsmad. (Der er stadig fuld forplejning indtil barnet er 2 år og 9 måneder.

“Krudtugler”: Først på formiddagen spiser de formiddagsmad og holder samling. I løbet af formiddagen være mange forskellige aktiviteter: lege på legepladsen, madlavning, udflugter, kreative aktiviteter, Tons og Tuml i gymnastiksalen, sang og musik, og aktiviteter i samarbejde med skolen.  Børnene spiser deres medbragte madmappe til eftermiddagsmad.

Klokken 15.30 samles alle igen for at være sammen indtil Børnehuset lukker kl. 16.45.