Nyhedsbrev

Nyhedsbrev maj 2019

Maj brev 2019.

” Kom maj du søde milde,- gør skoven atter grøn..” ,- ikke så mild en maj start…. Så det er vigtigt børnene har tøj med der både passer til kolde og varme dage.

Solcreme og sommerhat : Hver dag skal børnene være smurt ind hjemmefra ,- vi smøre dem til middag. Det er godt at sende en sommerhat/kasket med,- hvis børnene skal bruge en sådan.

Nye folk i huset: Inger Marie er startet som vikar. Ingrid er ”bedste” nogle timer i vuggestuen tirsdag, onsdag og fredag. 1. juni starter Caroline, pædagogstuderende fra Thisted seminarium.                            Velkommen til jer ALLE!

Farvel og tak : til juni siger vi farvel til Kathrine, vores pædagogstuderende, som skal tilbage på skolebænken. MANGE TAK for et godt halvt år ,– vi ønsker al mulig held og lykke med eksamen og det videre studie.

Fællesmøde med personale og bestyrelse: Temaet for aftenen var ” Nye styrkede læreplaner” her blev der snakket, Forældresamarbejde, Børn i udsatte positioner og Dannelse. – referat fra aftenen kommer på hjemmesiden.

Sommerfest med cirkus. Fredag den 14. juni kl 17.00 opfører HELE Børnehuset Cirkus, Så sæt allerede nu et kæmpe X i kalenderen ,– vi satser på det bliver STORT !!!!!

Hverdagen i Børnehuset: Strukturen i huset fungerer rigtig godt, og børn som voksne trives og har det godt. Vi er opmærksomme på, at der hver dag skabes gode, trygge rammer, hvor det enkelte barn bliver set og hørt og støttes i at være i  fællesskabet. Dette lykkes fordi vi har valgt at prioriterer en god normering.

Sommer/ferie tid: Da vi som sagt prioriterer den gode hverdagsnormering, har det den konsekvens, at vi i ferierne ligger med en skrabet, men forsvarlig normering. Dette skyldes at vi afvikler personalets ferie hvor der er færrest børn, så vi er alle hænder til rådighed, når alle børnene er i Børnehuset.                          Konsekvensen er, at vi IKKE har ture og aktiviteterne i huset ligger på et minimum i ugerne 28 og 31 .

Ferietid er også tiden hvor I har mulighed for at have masser af nærvær sammen med jeres barn/børn,- vedhæftet dette brev er Børnelæge Vibeke Manniches gode råd til ”Nærvær ,styrker barnets trivsel” -hvor hun bl.a. opfordrer til, at barnet får samme ferie og fridage som forældrene. Og ” Det elskværdige barn” hvor hun beskriver hvad der er godt at gøre for at barnet får det bedste udgangspunkt i at møde sin omverden.

5. Juni: Børnehuset lukker kl 12.00,- der er pasning for de børn der har et behov indtil kl 12.00. Hvis IKKE vi hører noget fra jer, forventer vi jeres barn holder fri HELE dagen! Tilbagemelding SENEST torsdag den 23. maj hvis pasningsbehov indtil kl 12.00.

Skønne forårshilsner fra hele personale flokken.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *